Szipi-Sziget

Móka, kacagás és rengeteg játék! A Víz, Zene, Virág Fesztiválon minden gyerek önfeledten szórakozhat, hiszen idén is izgalmas programokkal készültünk az apróságoknak is!

Magyarország legnagyobb családi fesztiválját idén is ingyenesen látogathatják a 14 év alatti gyerekek, valamint az előzetesen regisztrált  nagycsaládosok is! A Szipi-Szigetek ingyenes Vidámparkja mellett mindhárom nap interaktív játszóház várja a kicsiket, több, mint 80 játékkal!

13173667_1157496150948896_4039023204408498042_n

A SZIPI-SZIGET Játékban való részvételhez – bár maga a játék a nyitva tartási időben ingyenes – menetlevélre van szükségetek. A menetleveleket a napokban visszük ki a környékbveli óvodátokba, iskolátokba egy Szipi kutyust ábrázoló hűtőmágnessel együtt. A menetlevélen láthatjátok, milyen játékokkal várunk Benneteket a 23. Víz, Zene, Virág Fesztiválon.

2016. június 24-26. között gyertek el a Fesztiválra, hozzátok az oviban, suliban kapott menetlevelet. (Ha esetleg nem kaptatok, sebaj, a bejáratoknál adunk nektek.) A kapunál (Főkapu, Bláthy és Cifra-kapunál) érvényesítő matricát kaptok. Ezt ragasszátok rá a menetlevélre és siessetek a térképen jelzett Szipi-Szigetre. A hűtőmágnest otthon hagyhatjátok, arra Fesztiválon nincs szükség, az maradjon emlék! A Szipi-Sziget nyitva tartási idejében a részvétel tehát ingyenes, de vannak olyan játékok is, amelyekhez szülői (felnőtt) kíséret szükséges. Az ő részvételük szabályairól a helyszínen tájékozódjatok!

A Szipi-Sziget játékainál Szipi-sapkás, pólós  kalauzok lyukasztják majd ki menetleveleteket. Ezzel igazolják, hogy már teljesítettétek azt a „kihívást”.

Jó játékot!

Ha a felsorolt játékok közül legalább hatot teljesítettél, akkor – neved, életkorod és óvodád, iskolád nevének felírása után – a menetlevelet dobd be a gyűjtőládába!

 

Pattintsdnyeregbe a családod!

Idén nagy meglepetéssel készül a Víz, Zene, Virág Fesztivál, az ország legnagyobb családi fesztiválja. Azok között a gyerekek között, akik a Szipi-Sziget Játékot sikerrel teljesítették (azaz kilenc játékból hatot sikerrel teljesítettek) és menetlevelüket a szükséges adatokkal ellátták, bicikliket sorsolunk ki: egyet anyukádnak, egyet apukádnak és egyet neked, kedves nyertes gyermek!

Sorsolás a fesztivál harmadik napján, vasárnap 17 órakor az EB Sörliget melletti Szipi-Szigetnél, a kerékpáros standon lesz!

Sok szerencsét kíván a Szipi-Sziget csapata!

 

A Szipi Sziget mellett pénteken és szombaton minden gyerkőc vendégünk egy kutyatalálkozóra! Óránkénti kezdéssel, 5 perces blokkokban kutyabemutató várja az érdeklődőket! Lesz Agility-bemutató, ahol a kutyusok megmutatják, milyen elképesztő trükköket tanultak, de táncoló négylábúakat is láthatnak majd a dog-dancing bemutatón! Aki pedig az örökbefogadáson gondolkodik, az minden információt megkaphat a Tappancs Állatmenhely standjánál.

Újraindul a tavalyi nagysikerű KACSAFUTAM, ahol minden gyermek szurkolhat a saját kacsájának, amit később haza is vihet! A gyerekek találkozhatnak a tanyasi udvar kisállataival is, sőt mi több meg is simogathatják őket! Ha pedig megéheznek várja őket a Picurka Pékek Kézműves Ligete, ahol a liszt életre kel! Itt szakképzett óvónénik segítségével süthetnek kenyeret vagy akár kalácsot is! Lesz akrobata bemutató, légvár, lovas körhinta, vízen járó labda, de megtanulhatják a kicsik, hogyan készítsenek használati tárgyakat újrahasznosított anyagokból, ezzel is kímélve környezetünket! Kövesd Szipit, a fesztiválkutyust és próbálj ki minden játékot!

Fesztiválozzunk együtt, találkozzunk Tatán!