GYEREKPROGRAMOK

SZIPI SZIGET PONTGYŰJTŐ JÁTÉK

Részvételi szabályok
A Szipi Sziget vidámparki játékai a feltüntetett nyitva tartási időben ingyenesek, de CSAK pontgyűjtő kártyával vehetők igénybe. A pontgyűjtőt a Szipi-kalauzok érvényesítik. A vidámparki játékmenetek nem kapcsolhatók össze! A menet végén a játékból ki kell szállni! Ha tetszett a játék, és újabb menetet szeretnél, ahhoz újra sorba kell állnod! A pontgyűjtő játékba érdekes kézműves és egyéb programokat is ajánlunk. Ha a játékok közül legalább 10 különböző játékban való részvételedet igazolták a Szipi-kalauzok, ajándékot kapsz a Szipi Centrumban!

FIGYELEM! A játékok használata közben tartsd be a szabályokat!

Szipi Sziget ingyenes időszaka:

Péntek 16-20 óráig, szombaton és vasárnap 10-16 óráig tart nyitva.

A Szipi Pontgyűjtő Játék állomásai:
1. Gyermekláncoshinta
2. Kisvonat

3. Mesehinta
4. Hullámvasút

5. Euro Bungee
6. Ugrálóvár

7. Állatsimogató
8. Ireks – Picurka pékek
9. Színes ecsetek
10. TSZC Mesterségek sátra
11. Babakészítő
12. Robotika

A Sátorban folyamatosan, mindhárom napon: TSZC Mesterségek sátra, Alkotóműhely gyerekeknek és Ireks – Picurka pékek programok zajlanak.

Programajánló

A Szipi Gyermeksziget programja a Eszterházy Lovarda környékén zajlik, ahol árnyas fák biztosítanak kellemes játékteret a gyerekeknek és az őket felügyelő szülőknek, nagyszülőknek. A Szipi Pontgyűjtő Játék és a Szipi Játékszín programja mellett számos látni- és tennivaló várja a családokat. A Tappancs Állatotthon és a Szabad Levegő Alapítvány pavilonjaiban a felelős állattartás és a környezetvédelem kutyabemutatóval kiegé szített előadásokban kerül szóba. A Lovarda területén – ahol a különleges állatoknak kialakított Vándor Állatkertünk található – magasba emelkedő hőlégballon és egy igazi bányamentő szerkocsi várja az érdeklődőket.