szép Víz, Zene, Virág Fesztivál, a nyár slágere! In-kal Prima Primissima-díjas a Fesztivál

Víz, Zene, Virág Fesztivál

Magyarország legnagyobb családi fesztiválja Tatán június 27-29-ig.

Víz, Zene, Virág Fesztivál, Tata legnagyobb ünnepe

Víz, Zene, Virág Fesztivál, Tata legnagyobb ünnepe

A Víz, Zene, Virág Fesztivál, avagy a legnagyobb tatai ünnep ismét nagy sikert aratott, mindez azonban nem jöhetett volna létre Tata városának és a városlakók közreműködése nélkül. Rendkívül hálásak vagyunk, hogy idén is velünk voltak, emellett türelemmel és megértéssel fordultak az esetleges kellemetlenségek felé.

A Vízzene valóban a nyár slágere, hiszen a három nap alatt több tízezer fesztiválozó ismerhette meg városunk szépségeit. Természetesen a legkisebbek voltak a legfrissebbek, ők már a délelőtti órákban meghódították a fesztivál területét a Cakkumpakli Színházzal, együtt énekeltek az Alma együttessel és óriási mosollyal az arcukon száguldottak ki a Gyerekudvarból, kezükben az általuk ültetett virággal.
Tovább

Villám interjú a ’sex rock’ királyaival!

Villám interjú a ’sex rock’ királyaival!

Válaszol a Lord Bishop Rocks énekese

Voltatok már jó párszor Magyarországon. Mi a véleményetek az országunkról, és az itteniekről?

L.B. Egy kicsit többször voltunk, mint párszor… Mindig örülök, amikor Magyarországra jövünk. Szeretem a magyar nyelvet és a magyar ételeket. Sok rajongóm van itt, és a lányok nagyon csinosak!

Miért vagytok ti a ‘sex rock királyai’? Hogyan ragadt rátok ez a titulus?

L.B. Igazából én adtam magamnak, azért mert egy új stílust akartam teremteni. Sokféle stílust össze akartam vonni pl.: Jimmi Hendrix, Motorhead, James Brown… zenei világa egybegyúrva, ezek vagyunk mi. Tovább

Programajánló fesztiválozóknak – Kicsiknek és nagyobbaknak

Programajánló fesztiválozóknak – Kicsiknek és nagyobbaknak

Gyermekprogramok

Többek között az Alma együttes és a Bogár Muzsika koncertjeivel várjuk a legkisebbeket a Víz, Zene, Virág Fesztiválra. A felszabadító nevetésről pedig a Cakkumpakli Színház gondoskodik: előadásuk során az „Ezeregy éjszaka világába” repítik el közönségüket. A színpadi programok mellet az Esterházy-kastély csodás ősfás parkjába várjuk az aprótalpúakat. Lesz kézműveskedés és játszóház; az ’AranyHold Sátorban’ pedig gyermekjóga, ölbéli mondókázás és táncház nyújt kikacsolódást. Az örökmozgók örömére lesz ’Virgonckodó Játszópark’, amely 22 óriás fajátékkal tölti meg a parkot: lehet mini golfozni, pecázni, puzzlet kirakni, íjászkodni és célba dobni.

Tovább

In-Kal Security Events Kft. a biztonság védjegye

A Víz, Zene, Virág Fesztivál bronz fokozatú támogatójaként legfőbb célunk a rendezvény biztonságának megteremtése. Cégünk Közép-Európa és a magyar biztonsági piac meghatározó, dinamikusan fejlődő vállalkozása.
(FOLYTATÁS)

Helpdesk Hungary Kft., garancia a biztonságos szórakozásra

A Víz, Zene, Virág Fesztivál partnereként legfőbb célunk, hogy a fesztivál közönsége biztonságosan szórakozhasson. A rendezvény biztonsági tervét író cégeként évek óta részt veszünk a fesztivál biztonságosabbá tételében.
(FOLYTATÁS)

10 éves a Mapi Magyar Fejlesztési Iroda Zrt.

Cégünk immár negyedik éve partnere a tatai Víz, Zene, Virág Fesztiválnak. A Komárom-Esztergom megyében kiemelt ügyfélkörrel rendelkező MAPI Zrt. fejlesztésein kívül lelkes támogatója a kulturális hagyományok elmélyítésének.
(FOLYTATÁS)