Jó tanácsok a VÍZZENÉRE készülőknek!

Minden egyéb szó előtt fogadják köszönetünket – kedves Olvasók -, hogy fesztiválunk iránt érdeklődnek! Öröm és feladat következik belőle számunkra, hiszen azt szeretnénk, hogy kedvező benyomással, maradandó élményekkel térjenek majd haza fesztiválunkról.

Ha majd tájékozódtak a programokról – és remélhetően a részvétel mellett döntöttek -, akkor szeretnénk kérni, hogy fontolják meg az elővételes jegy vásárlását.

Több előnye van: egyrészt ezzel mentesülnek a jegypénztáraknál való sorállástól, gyors bejutásra számíthatnak és nem maradnak le kedvenceikről sem. Másrészt a háromnapos jegy ára elővételben csak 2.700 Ft, tehát még 10% kedvezményt is kapnak.

Különösen ajánljuk ezt a péntek esti koncertek iránt érdeklődőknek, hiszen az Otto Fuchs Nagyszínpadon 19,30-kor kezdődő EDDA és a 21 órakor a Bridgestone Arénában kezdődő Halott Pénz bulira sokan lesznek kíváncsiak, ami miatt 2-2,5 óra alatt sok-sok „fesztivál-fun” igyekszik majd jegyhez jutni!
A Fesztivál térképe ITT elérhető

Kérjük, legyenek előrelátók, s éljenek az elővételes jegyvásárlás lehetőségével!

Az elővételes jegyet vásárlók a karszalagokat a Pepsi Főkapunál vehetik át a külön erre a célra kijelölt információs pultnál, akár már csütörtökön!