TÖBB FELLÉPŐNEK IS EGÉSZEN KÜLÖNLEGES LESZ A 26. „VÍZZENE”

Az új negyedszázadát bontó tatai Víz, Zene, Virág Fesztivál a hazai fesztiválkínálat legismertebbjei közé tartozik. Összművészeti jellege, programjainak változatossága messze földön híressé tette – hála a lelkiismeretes szakmai munkának -, de a zenei kínálatára mindig különösen büszke volt a szervező stáb.

Nincs a hazai pop-rock piacon olyan formáció, aki nem járt még Tatán, s nem sikítottak volna egy-egy ismert slágerük hallatán vagy nem dübörgött volna zenészeiknek a „vissza, vissza, vissza” ….. legyen az a Benkó Dixieland, Keresztes Ildikó, az Edda, Charlie, a Lord, a Paddy and the Rats, a fiatalabb generációból Pápai Joci vagy a Margaret Island.

A 2019-es programot böngészve feltűnhet, hogy a 26-dik fesztivál alkalmával is lesz olyan sztár-csapat, aki most debütál a „vízzenés” reflektorok és a led-falak fényében … akit viharos vastapssal köszöntenek majd a tataiak és fesztivállátogató vendégeik, ők a Follow the Flow, ….. és a Punnany Massif, nos őket akkor is megnézem, ha már voltak Tatán …. vissza, vissza, vissza ….

Fotó: Lénárt Gábor – http://gaborlenart.com