Bookline Busz

Bookline Busz

A 2019-es fesztiválunk egyik legnépszerűbb helye lehet ….

 „Az olvasás az egyik legszemélyesebb dolog a világon: olyan kaland, amiről mindenkinek van egy-két jó sztorija. Amikor ezeket a történeteket egy kávé mellett hallhatjuk, akkor érezzük igazán, hogy miért érdemes könyvekkel foglalkozni.”

Kávézni és olvasni nem pusztán cselekvés, hanem életstílus. Jó könyvet és jó kávét kézbe venni pedig igazi élmény. Az ezredforduló óta online könyvkereskedéssel foglalkozó Bookline 2017-ben indította útjára programját, aminek keretében az olvasás és a kávézás szerelmeseinek dobja fel a mindennapjait.

“A Bookline Busz kialakításakor két fontos szempont lebegett a szemünk előtt – mondta Sándor Gabriella, a Bookline kommunikációs és marketingigazgatója. 

Az első, hogy elhagyjuk a hagyományos üzletformákat, és egy valódi közösségi teret építsünk ki, ahol kávézó találkozik egy innovatív, semmihez sem hasonlító, inspiráló, vadonatúj könyvesbolttal. A másik pedig, hogy a Bookline Busz ne csak a helyét tudja változtatni, de könyves kínálatával is képes legyen alkalmazkodni környezetéhez. A hosszú távú tervek között az szerepel, hogy ott legyünk az ország legizgalmasabb fesztiváljain és rendezvényein.”
(BrandTrend)

Igazán megtisztelő a közönségnek és a szervezőknek egyaránt, hogy az idei Víz, Zene, Virág Fesztiválon a Szipi-szigeten, a gyermekprogramok közepén, a Csurgó-kút mellett megtalálhatják a legpicurkábbak a látványos buszt, az olvasni tudók érdekesnél érdekesebb könyveket és a szülők, nagyszülők egy jó kávét!

Te is szíveden viseled, hogy mit olvasnak a gyerekek? Ezzel nem vagy egyedül!

Ismerd meg a „Szívünk rajta” programot – a legjobb mesék és leghasznosabb gyereknevelési könyvek ajánló programja, az UNICEF Magyar Bizottság és a Bookline közös kezdeményezése. Mostantól amelyik könyv megkapja a „Szívünk rajta” matricáját, az biztosan a 4-12 éves gyerekeknek szóló legszebb, legizgalmasabb, legkülönlegesebb magyar nyelvű könyvek közé tartozik. A program szakmai csapata négy kategóriában gyűjti az ajánlásokat és ítéli oda a legkiválóbb könyveknek a „Szívünk rajta” matricát.

Az ajánlások a kereskedelmi sikerlistáktól függetlenül, egy szakmai csapat által összeállított minősítési rendszer alapján készülnek. A könyveket a szakértők mellett egy külön gyerekzsűri is értékeli, ami nem csupán véleményt nyilvánít, de vétójoggal is bír.

Így legyen!