A Vízzene stílus, menő, és kényelmes

A Vízzene stílus, menő, és kényelmes

Összegyűjtöttünk néhány öltözködési tanácsot, amivel még kellemesebbé tehetitek a Víz, Zene, Virág Fesztiválon töltött napokat. Ez nem divattanácsadó írás, ha az volna, arra buzdítanánk mindenkit, öltözzön fel így:

 

A képen látható Kim több apró hibát is ejtett fesztiválszettjében. Kezdjük a cipővel! A menő szőrös papucsot, és bocs lányok, a magassarkút is, ami nem takarja a lábad, jobb elfelejteni. A bulikba jól szellőző, a lábfejet fedő sportcipőben a legjobb bevonulni. Így megnöveljük az esélyét, hogy egy nagyobb pörgés után is sikerül ép lábfejjel hazatérni. Kényelmes nadrágot vagy szoknyát, felsőt és cipőt érdemes választani, bármilyen időt is mondanak, a hidegre is fel kell készülni. Jobb egy pulcsit a derekunkra kötni, mint tüdőgyuszit vinni haza emlékül. Kim rövidnacija akár telitalálat is lehet, de jó, ha lapul valahol egy hosszúnadrág a hidegebb esti órákra. Dzseki, kardigán sose árt, ha tudjuk, hogy ott ér minket az éjszaka, hiába június dereka, Szent Iván-éj, nagyon le tud hűlni a levegő. Kimelegedve egy nagyobb koncertélmény után, jól tud esni, ha van mibe belebújni. Nem akarunk túlzásokba esni, de akár esőkabáttal vagy vízálló dzsekivel is érdemes felszerelkezni, hátha nem tudunk esővédett helyre behúzódni. Képünkön ezt a kihívást szépen megoldotta az ismert botrányhős, csinos fürdőköpenye megvédi őt akár egy nem várt vérzivatartól is… Napszemüvege remek választás, még egy laza sapka esetleg jól jöhet napszúrás ellen.

Szerencse, hogy divatba jött, így a felsorolt dolgok mind belepakolhatóak egy könnyű de csinos és kezeket csápoláshoz szabadon hagyó hátizsákba. Kövezzen meg bárki, de fesztiválon az értékek megőrzését szolgáló hasitasi se ciki. Ebbe belefér a kézfertőtlenítő, zsepi, pénz, Tata-kártya, óvszer, telefon a szelfizéshez, vagyis minden fontos, amitől kerek lesz együtt a 25. Fesztivál Tatán.

Szerintünk nagyjából így néz ki egy jól felkészült vízzenéző: