Gumiabroncs garnitúra a fődíj a Bridgestone Facebook játékában

Gumiabroncs garnitúra a fődíj a Bridgestone Facebook játékában

„Hangolj a biztonságra!” Teljes garnitúrát vagyis – 4 darab Bridgestone DriveGuard abroncsot nyer az a szerencsés, aki helyesen válaszol Víz, Zene, Virág Fesztivál Facebook oldalán indított játékban. A biztonságos autózást segítő készlet értéke 200.000 Ft. Érdemes figyelni Facebook oldalunkat, ahol  „Hangolj a biztonságra!” címmel kerül ki poszt. Nyerni a kérdésre kommentben megadott helyes válasszal lehet.

A játékot a Tatabányai Ipari Parkban működő Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. indította. Magyarország egyik legnagyobb abroncsgyára 2008-ban kezdte meg tevékenységét. Társadalmi felelősségvállalási tevékenysége részeként a vállalat rendszeresen segíti a környékbeli köz- és
társadalmi feladatokat ellátó intézményeket és szervezeteket, valamint a színvonalas kulturális- és
sportrendezvényeket, amelyekben nem csupán támogatóként, hanem aktív résztvevőként is szerepet vállal. A Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. fontosnak tartja, hogy a vállalatnak otthont adó környék lakóinak, köztük saját munkavállalóinak kikapcsolódást nyújtó élményeket tudjon biztosítani, valamint, hogy hasonló kulturális programok támogatásával aktívan vegyen részt a közösség életében.

A “Hangolj a biztonságra!” játék szabályai itt olvashatóak:

http://www.premiercom.hu/download/Bridgestone/BSHM_VZV_jatekszabalyzat.pdf