Jelentkezési tudnivalók a TekerjTata! túráira

Napsütéses őszi időben, remek társaságban nincs jobb egy bulitekerésnél! A szeptember 30-i, TekerjTata! programra várjunk vállalkozó kedvű kerékpáros csapatokat.

3-5 fős csapatok jelentkezését várjuk egy jó hangulatú, közös bringázásra. Összeállhatnak családok, kollégák, iskolatársak, barátok, bélyeggyűjtők, hörcsögtartók, zumbázók, bárkik, csak szeressenek jó társasággal tekerni. A kiindulási pont minden esetben a tatai Kastélytér, többféle, különböző hosszúságú és nehézségű túra közül lehet válogatni:

Gerecse 1.

Útvonal: Tata – Kőpite-hegy – Dunaalmás – Neszmély (Hajóskanzen megtekintése) – Meleges-hegy (Hilltop borászat) – Dunaszentmiklósi kilátó – Löszfalba vájt pincék – Szomód – Tata

Táv: 25 km, Időtartam: 3 óra

Gerecse 2.

Útvonal: Tata – Szomód – Dunaszentmiklós – Meleges-hegy (Hilltop borászat) – 10-es számú út – Süttő – Bikolpuszta – Malomvölgyi Szabadidőpark – Tardos – Agostyáni arborétum – Agostyán – Tata

Táv: 40 km, Időtartam: 3-4 óra

Gerecse 3.

Útvonal: Tata – Agostyán – Agostyáni arborétum – Tardos – Malomvölgyi Szabadidőpark – Felsőbikol – Hajós-völgy – Pusztamarót – Vaddisznós-tanya – Bajna – Héreg – Tarján – Vértestolna – Agostyán – Tata.

Táv: 65 km, Időtartam: 4-5 óra

Tekerj Duna!

Tata-Dunaalmás, Táv: kb. 9 km

TekerjTurul!

Tata-Tatabánya – Táv: kb. 7 km

A Gerecse túrákon izgalmas és érdekes látnivalók megtekintését ajánljuk. A két kisebb túrán (Tatabánya és Dunaalmás felé) pedig néhány megállónál különböző ügyességi feladatokkal, fejtörőkkel színesítjük a programot. A vállalkozó kedvű csapatok akár mindkét túrán részt vehetnek, hiszen délelőtt és délután is neki lehet vágni az útnak. Természetesen értékes nyereményekkel is gazdagabbak lehetnek a nap végén.

A csapatok regisztrációjára előzetesen és a helyszínen is lehetőség van. A jelentkezés díjmentes! A mellékelt regisztrációs lap kitöltésével és visszajuttatásával (level@vizzenevirag.hu) lehet előzetesen jelentkezni.

 Regisztrációs lap

FONTOS! A programon mindenki csak saját felelősségre vehet részt! A kerékpározás és közlekedés szabályait be kell tartani! Kérjük, hogy a résztvevők gondoskodjanak megfelelő öltözetről és felszerelésről. A részletes tudnivalókat az Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) tartalmazza.

ÁSZF

További információk: https://www.facebook.com/TekerjTata/