Jegyinformációk

Az elővételes jegyárusítás lezárult, már csak a helyszínen, a fesztivál ideje alatt lehet belépőjegyhez jutni!

A Víz, Zene, Virág Fesztiválra, a három napra érvényes belépőjegy ára 2.000 Ft, amelyet három helyszínen is meg lehet vásárolni: a Váralja utcai főkapunál, a Várkanyarnál és a Bláthy Szakgimnáziumnál lévő bejáratoknál. Tata-kártya bemutatásával kedvezményesen, 1.000 Ft-ért lehet jegyet vásárolni, de más kedvezményekkel nem vonható össze. SZÉP-kártyát (csak szabadidős zsebből) teljes árú jegy vásárlása esetén tudunk elfogadni. Ingyenes a belépés 12 év alatti gyermekek számára, de csak felnőtt kísérővel! A belépőjegyek ára az ÁFA-t tartalmazza. A jegy megvásárlása és a fesztiválra való belépés az Általános Szerződési Feltételek elfogadását jelenti.

Jegyvásárlásra pénteken (23-án) 12 órától nyílik lehetőség a bejáratoknál és a rendezvény végéig folyamatosan (az éjszakai órákat kivéve) működnek az árusító helyek.

Felhívjuk a látogatók figyelmét, hogy mindannyiunk biztonsága érdekében a fesztivál biztonsági személyzete, a kapuknál csomagátvizsgálást végezhet. A fesztivál területére személyes fogyasztásra szánt ivóvízen és ennivalón túl, bármilyen szeszes italt és kereskedelmi mennyiségű élelmiszert bevinni tilos!