Hangoljunk a minőségre és a biztonságra!

Különleges zenéket, valamint világszínvonalú hazai és külföldi előadókat hallgathatnak meg a fesztivál látogatói a Bridgestone Várszínpadon. A kiváló zenei élményt a Bridgestone Tatabánya Kft. hozza el nekünk, a japán gyártó ezzel kíván hozzájárulni a Víz, Zene, Virág Fesztivál ismertségéhez és népszerűsítéséhez. A szomszédságunkban működő gyár 2006-ban kezdte meg működését és napjainkra Magyarország egyik legnagyobb abroncsgyárává vált, ma már közel ezren dolgoznak a világhírű márkával fémjelzett abroncs gyártásán.

 Ízelítő a Bridgestone Várszínpad programjaiból

 Pénteken rögtön kezdésként, 16.30-kor a Hot Jazz Band pörgeti fel a közönséget. A kétszeres eMeRTon díjas együttest leginkább a korai jazz és a 20-as, 30-as évek magyar könnyűzenéinek korhű megszólaltatóiként ismeri és szereti a hazai hallgatóság.

 Este fél nyolckor Little G Weevil – aki fantasztikus játékával többek közt a Memphisben rendezett International Blues Challenget is megnyerte – Nemes “Jambalaya” Zoltánnal és Pribojszki Mátyással lép színpadra.

 Szombaton ugyanebben az időben a semmivel össze nem téveszthető zenei élményt nyújtó, Kossuth-díjas Ghymes zenekart hallgathatjuk meg, míg vasárnap este 7-kor a Krakow Street Band lengyel zenekar koncertjét ajánljuk figyelmükbe.

 A Bridgestone tudja, hogy a zene az életünk része

Élvezze a zenét a mindennapokban is, autója kényelmében, miközben biztonságáról a Bridgestone DriveGuard abroncs gondoskodik, amellyel defekt esetén további 80 km-t is megtehet, akár 80 km / óra sebességgel.

  Az autósok biztonságát segíti mostantól a Bridgestone új, DriveGuard abroncsa, amellyel defekt után még akár további 80 kilométert is megtehetünk 80 km/órás sebességgel.